Renovera badrum

Vi tar ett helhetsansvar när det kommer till att renovera badrum.

Renovera badrum - NordlandVVS

Drömmer du om ett nytt badrum då har ni kommit rätt. Oavsett om du vill byta ut delar så som toalett, handfat eller önskar du nytt och fräscht från grunden då är vi rätt partner för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar om ett exklusivt badrum. Vi startar med att se det behov och önskemål som du har och planerar med några enkla steg. ​

Om du renoverar ditt badrum med oss är du garanterad ett högkvalitativt slutresultat. NordlandVVS har många års erfarenhet av att renovera badrum, så du kan vara säker på att du är i trygga händer hos oss.

Vi kan renovera badrum med hög kvalitet

Specialister på att renovera badrum

Går du i tankarna av att renovera ditt badrum ska först och främst boka in ett samtal med oss. På så sätt får vi en bättre bild av vad för typ av projekt du önskar ha gjort, vi kan även här komma med idéer och tips på hur vi kan skapa ditt drömbadrum.

NordlandVVS är ett företag som specialiserat sig på renovering av badrum. Vi har många års erfarenhet och vårt team av experter kan hjälpa dig med allt från planering till utförande. Så om du funderar på att renovera ditt badrum är vi på NordlandVVS rätt val för dig. Vi renoverar ditt badrum från början till slut och vi ger dig alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar ett arbete.

Kontakta oss


Går du i tankar av att renovera badrum?

När vi renoverar ditt badrum börjar vi alltid med att lyssna på dina behov och önskemål, därefter gör vi en plan tillsammans.

  • Behöver golvbrunnen och avloppsrören bytas.
  • Har ni trä eller betongbjälklag.
  • Önskar ni golvvärme.
  • Behöver elen bytas ut eller flyttas.
  • Ska det vara matta eller kakel.
  • Vilken inredning och kranar önskar ni.
Renovera badrum hos NordlandVVS

Din personliga helhetsleverantör av badrum

I många fall kan du behöva anlita flera olika firmor för att få till en renovering. På NordlandVVS tar vi oss ann allt arbete så du som kund kan lägga tid på roligare saker. Vi renoverar ditt badrum från början till slut och kan erbjuda allt du behöver för att skapa ditt drömbadrum.

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi erbjuder, och vi uppdaterar alltid vårt sortiment så att vi kan erbjuda de senaste trenderna och innovationerna inom badrumsdesign.

NordlandVVS är helt enkelt din helhetsleverantör när du ska renovera badrum, men står såklart även till ditt förfogande om du kräver mindre förändringar i badrummet, så som byte av WC, handfat eller liknande.

NordlandVVS - Renovera badrum med oss

Om du funderar på att renovera ditt badrum är NordlandVVS rätt val för dig. Vi renoverar ditt badrum från början till slut, och vi kan tillhandahålla allt du behöver för att ta en idé till färdigt projekt. Önskar du nytt, rent vatten kan vi även se till att ordna ett nytt vattenfilter i samma veva. Vi erbjuder även en gratis offert så att du kan se hur mycket det kommer att kosta att renovera ditt badrum.

Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@nordlandvvs.se
Tel: 0611-206 10